24 órás váltóverseny

KÖSZÖNTŐ

II. „NON STOP” 24 órás váltóverseny és egyéni verseny  2020

12 órás váltóverseny és egyéni verseny

Szeretettel köszöntünk a magyarországi 24 órás váltóverseny honlapján.

A tájfutás életforma, a 24 órás váltóverseny pedig ezen belül egy különleges tájfutó ünnep, amit immáron minden évben várhatunk!

A verseny páratlan években Németországban, míg páros években hazánkban kerül megrendezésre. A német 24 órás váltótól eltérően 2014-től, elsősorban gazdasági megfontolásokból 5 fős csapatok is indulhatnak a 24 órás futamon (1 csapat, 1 telekocsi), illetve hogy egy csapatban elegendő 1 hölgy versenyző és egy szenior/junior vesrenyző indulása. Reméljük így ugrásszerűen meg fog nőni a résztvevő csapatok száma és egy izgalmasabb versenynek lehettek majd részesei. A 24 órás váltóverseny talán a legnagyobb kihívás egy tájfutó számára, ahol a kitartásnak és a taktikának egyaránt hatalmas szerepe van. Egy tökéletes kikapcsolódás, egy játék, amelynek a csapatteremtő ereje évről évre összehozza a tájfutókat egy felejthetetlen hétvége erejéig.

A 2020-as magyar 24 órás váltóverseny az alföldön lesz, Zsana, I. körzet 15. OÁZIS TANYA (www.oazistanya.com)

A 24 órás váltóverseny mellett 12 órás váltóversenyeket is rendezünk mindazok számára, akik rövidebb távok megtétele mellett szeretnének részesei lenni ennek a tájfutó hétvégének.

Várunk Benneteket nagy szeretettel!

Rendezőség